5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

CHP'li başkan şok etti

MANİSA'DA CHP'NİN BELDE BAŞKANI

12 Eylül'de yapılacak olan referandumda "evet" oyu vereceğini açıklayan Saruhanlı İshak Çelebi CHP Belde Başkanı Ersin Adatepe, referanduma "hayır" oyu verecekleri 'vatan haini' olarak gördüklerini söyledi.

21 yıllık CHP'li olduğunu, artık partilerinden soğutulduklarını ifade eden Adatepe, AK Parti'den hiçbir menfaat beklemediğini de sözlerine ekleyerek, "Referanduma teşkilat üyeleri Hüseyin Avukat, Hüseyin Yavaşlar, Recai Veliler, Mail Yavuz, İsmail Yavuz, Rıdvan Adatepe gibi arkadaşlarımın yanında tüm teşkilat üyeleri de referanduma 'Evet' demeyi düşünüyor. Gözle görünen bütün güzelliklere 'evet' diyoruz. Geçmişteki olayların üstünün kapanmamasını istiyoruz. Hükümetin tavırlarını, yaptığı işleri beğeniyoruz. Her ne kadar karşıt parti de olsak görünen köy kılavuz istemiyor. Her yerde AK Parti sayesinde daha çok imkan oldu. Ben 21 senedir CHP'deyim. Şu anda yapılanlara bakıyorum, AK Parti 8 yıl içinde imkansızları başardı. Diğer partiler ise hep laf yaptı, hiçbirinin icraatlarını göremedik.

Başbakanımızın icraatları bizi kendine aşık etti. Yaptıkları en güzel şey de referandum oldu. Referandumda en az yüzde 70 evet oyu çıkacağına inanıyorum. Bu değişiklik ile Türkiye yeniden yenilenecek."dedi.

PARTİDEN SOĞUTTULAR

Partisinin, kendi partilerine sahip çıkmadığını belirten Adatepe, tek bir yanlışta harcanıldıklarını söyledi. Teşkilat olarak partiden soğuduklarını ifade eden Adatepe, "Partimiz verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi. Bizlerin hiçbir söylediği dikkate alınmıyor. Tabanı hor görüyorlar" diye konuştu.

Referandumda başta kendisi olmak üzere teşkilat olarak "evet" diyeceklerini kaydeden Adatepe, "CHP de bizi ya disipline verecekler ya da ihraç edecekler. Ama biz onlar bizi disipline vermeden istifa edeceğiz. Partimizden soğuduk. Kavgacı bir parti olmaktan bıktık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:01:01
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?