30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çiftçiler Günü'ne özel büyük indirim

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bütün ilaç ve tohumları bir günlüğüne geliş fiyatına satışa çıkardı. 

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde ilçede bulunan çiftçilere yönelik pilav ve ayrandan oluşan bir yemek düzenledi. Başkan Boğaz, çiftçilerin gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, "Dünya üzerindeki her şey bizler için yani insanoğlu için yaratılmış ve hizmetine sunulmuştur. Bunlardan en önemlileri hava, su ve topraktır. Hava ve su insanoğlu tarafından herhangi bir işleme tabi tutulmadan insanların tüketebilecekleri şekilde yaratılmışken, toprak ancak işlenebilirse insan oğluna çeşitli meyve sebze gibi besin maddeleri sunabilir. 

Halkımızdan ricam, her gün sofralarında gördükleri ve yedikleri ekmeğinden tutun da, salatasına meyvesine hatta çerezine, meyve suyuna kadar tüm yiyecekleri tüketirken, lütfen hiç olmazsa bir kez o besinlerin sofralarına gelinceye kadar ki safhalarını düşünmeleri ve öyle tüketmeleridir. İşte bu toprağı büyük bir fedakarlık, emek ve çeşitli sıkıntılara göğüs gererek işleyen, gecesini gündüzüne katan değerli çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum." dedi. Başkan Boğaz daha sonra, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir günlüğüne bütün ilaç ve tohumların oda tarafından maliyet fiyatına satışa sunulacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 17:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?