4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Çığlıklarını 9 saatte duyurabildiler

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde motosikletle dere yatağına yuvarlanan anne ile oğlu, olaydan 9 saat sonra fark edilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kayrak köyünde yaşayan Mustafa Sarı (32), annesi Turciye Sarı (59) ile birlikte 45 TZ 918 plakalı sepetli motosikletiyle dün Çatalköprü köyünden Yukarı Bozkır köyüne doğru yola çıktı.

Sürücü Mustafa Sarı'nın köy yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu motosiklet dik yamaçtan dere yatağına yuvarlandı. Bağırarak yardım isteyen anne ve oğlu saatlerce kurtarılmayı bekledi. Mustafa Sarı motosikletin altında kaldığı için belden aşağısı tutmazken, Turciye Sarı kazanın üzerinden 9 saat geçtikten sonra tekrar kendine gelerek bağırmaya başladı. Yoldan geçenler tarafından fark edilen anne ve oğlun kurtarılması için jandarmaya bilgi verildi.

Olay yerine gelen jandarma trafik ve Turgutlu Acil Servis ekipleri yamacın dik olması nedeniyle yaralıları yola taşıyamadı. Bunun üzerine olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri halatlarla yaralıları yukarı çıkardı.

Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turciye ve Mustafa Sarı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 15:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?