30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çoban MHP'nin kararını bekliyor

MHP Manisa belediye başkan aday adaylarından Yard.Doç.Dr. Harun Çoban, CBÜ Alaşehir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeliği görevinden istifa ettiğini, artık MHP Genel Merkezi’nin kararını beklediğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden birisi olan Harun Çoban, uzun yıllardır görev yaptığı CBÜ Alaşehir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeliği görevinden ayrıldı.

Manisa’nın kötü yönetildiğini, bu amaçla siyasete atıldığını dile getiren Çoban, “Süreç tamamlandı. Artık partimin vereceği kararı bekleyeceğim. Aday adaylığı için başvuran tüm arkadaşlar çok değerli insanlar. Umarız partimiz en isabetli kararı verir.”dedi.

“MANİSALIYIM VE SORUNLARI BİLİYORUM”
Manisalı bir isim olarak şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu konuda uzun süredir çalışmalar yaptığını dile getiren Çoban sözlerini şöyle sürdürdü: “MHP’nin bu seçimlerde halkımızın teveccühünü alacağı ortadadır. Biz de bu yükselişe katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Şunun bilinmesinde fayda var; Genel Merkezimiz kimi seçerse seçsin onun için çalışacağız. Eğer bu isim ben olursam ekibimle birilikte seçime hazırım.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 20:14:40
Güncelleme :2 Aralık 2008 Salı 20:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?