30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Çocuklar bayram etti

Kurban Bayramı nedeniyle Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler dağıtınca izdiham yaşandı.

Manisa’da protokol üyeleri Kurban Bayramı kutlaması için her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenevi’nde bir araya geldi. Vali Celalettin Güvenç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, Belediye Başkanı Bülent Kar, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Başsavcı Sait Gürlek, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri bayramlaşma töreninde hazır bulundu.

Protokol üyelerinin bayramlaşmasının ardından Yetiştirme Yurduna gidildi. Yapılan törende çocuklar protokol üyelerinin etrafını sardı. Özellikle sevgi evlerinde kalan miniklerin samimi davranışları protokol üyelerini duygulandırdı. Sıra hediyelerin dağıtımına geldiğinde ise minikler büyük heyecan yaşadı. Zaman zaman izdihama neden olan minikler bayram sevinci yaşadı.

HARÇLIKLAR BAŞKAN’DAN

Vali Celalettin Güvenç baklava, Tuğgeneral Naim Babüroğlu özel paketler içinde şekerleme, Belediye Başkanı Bülent Kar kişi başına 15 YTL harçlık verirken CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ise kağıt helva dağıttı. Özellikle Başkan Kar, çevresini saran çocuklar ile uzun uzun sohbet ederken bir çocuğun “Vali nerede?” diye sorduktan sonra gidip Vali Celalettin Güvenç’in kucağına oturması salondakileri güldürdü.

Çocuklarla vedalaşan protokol üyeleri daha sonra huzurevine giderek yaşlıların bayramını kutladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 16:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?