5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Çocuklara dev oyun parkı

MANİSALI ÇOCUKLARA DEV OYUN PARKI

Manisa Belediyesi’nin 2011 yılı projeleri arasında yer alan Fatih Parkı Çocuk Bahçesi, yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Maliye eski Bakanı ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı. Fatih Parkı’nda açılış için heyecanla bekleyen çocuklar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sevgi gösterilerinde bulundu. Fatih Parkı Çocuk Bahçesi yapımı nedeniyle çocukların aileleri de Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın her noktasında hizmetlerimize devam ederken, vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri, hafta sonlarını değerlendirebilecekleri sosyal alanların da arttırılmasının çabası içerisindeyiz. Fatih Parkı Çocuk Bahçesi de, tamamı Belediyemiz tarafından yapılan önemli bir projemiz. Burada emeği geçen tüm müdürlüklerimize Allah razı olsun diyorum. Çalışanlarımızı kutluyorum. Parkın oyun alanı kısmı tamamlandı. Şimdi idari binada da sona gelindi. Binanın tamamlanmasının ardından Dünyaca ünlü bir markanın burada hizmet vereceğinin müjdesini de vermek istiyorum. Manisalıların hoşça vakit geçirebileceği mekanları arttıracağız” dedi.

Daha büyük projelerin yapımı için de gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Nasıl ki Manisaspor’u 3. Lig’den Süper Lig’e çıkararak, halkımızı sevindirdiysek, Belediye Başkanlığımız döneminde de Manisa ilimizi devler ligine çıkarmayı hedefliyoruz. Manisa’mız yaşanabilir, nefes alınabilir, sosyal alanları ile parkları ile dev tesisleriyle bir marka olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kentimizi önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Maliye eski Bakanı ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol ve MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal birlikte kesti. Parkın açılışında çocuklara Manisa Belediyesi tarafından top dağıtıldı.

MANİSALI ÇOCUKLARA DEV OYUN PARKI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 19:54:04
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 20:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?