4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Çolak CHP'ye destek istedi

Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Eczacılar Birliği Genel Saymanlığı’ndan ayrılarak Manisa’da CHP Belediye Başkan Adaylığı’na soyunan Özgür Özel’e destek istedi.

Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak Manisa’da eczacılarla buluştu. Bir süre önce Eczacılar Birliği Genel Saymanlığı’ndan ayrılarak Manisa’da CHP Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayan Özgür Özel için eczacı üyelerden destek isteyen Çolak, meslektaşlarının belediye başkanı olmasının kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Özgür Özel’e övgüler yağdıran Çolak çok sayıda eczacının da katıldığı toplantıda şunları söyledi: “Manisa çok özel bir kent. Çok hareketlenmiş. İnşallah bu durum 29 Mart’ta berekete dönüşür. Özgür Özel belediye başkanlığına aday. Ve listesinde de çok sayıda meslektaşımız var. Özgür Özel çok özel birisi. Çok özel bir insan. Manisalı eczacılar kısa sürede Özgür’ü keşfettiler. Daha sonra Türk Eczacılar Birliği’ne taşıdılar. Şimdi de Manisa halkı CHP aracılığıyla keşfetti. İnşallah Manisa’ya başkan olacak. Manisa bundan yararlandığı gibi inanıyorum ki Türkiye de yararlanacaktır. Çünkü Özgür Özel inanılmaz bir zekaya sahiptir. Artık değişim zamanı. Bu değişim nerden olacak? Gençlikle olacak. O yüzden genç bir ismin Manisa’da kazanması lazım. Bakın Amerika’ya Obama 47 yaşında geldi. Özgür Özel de 35 yaşında. Barkısınız yarın oda Türkiye’ye başbakan olur. Biz Eczacılar Özgür Özel’in örgütten ayrılmasına üzüldük ancak onu inşallah Manisa ve Türkiye kazanır. Ben meslektaşlarımın bu konuda her türlü desteği vermesini istiyorum. Meslektaşlarımızdan birisinin böyle önemli bir noktaya gelmesi hepimiz açısından çok önemli. Özgür Özel’e destek vermekten çekinmeyin. Çünkü Özgür Özel Manisa’nın çehresini değiştirecektir.”dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Özel de Genel Başkan Erdoğan Çolak’a teşekkür etti. Daha sonra Erdoğan Çolak, Özgür Özel, Eczacılar Odası Manisa Şube Başkanı Meliha Nalan Can ve eski Oda Başkanı, CHP Meclis Üyesi Adayı Nükhet Tartan hep birlikte ellerini birleştirerek havaya kaldırdılar.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?