5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Damadı ve dünürünü vurdu

TURGUTLU'DA SİLAHLI SALDIRI: 3 YARALI

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı beldesinde ikamet eden bir aile yaşanan bir tartışma sonrası baba evine dönen gelinini ve torununu almaya gidince gelinlerinin babası tarafından pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu.

Urganlı'da ikamet eden Mehmet Toksoy(25) ile eşi Gurbet Toksoy(21) arasında yaşanan kavga nedeni ile 4 yaşındaki çocuğunu yanına alan Gurbet Toksoy Turgutlu İstasyonaltı Mahallesi Tural Sokak'taki evde ikamet eden baba evine geldi.

Bugün akşam saatlerinde gelini ve torununu almak için akrabası Mehmet Olgun'un(44) kullandığı 45 ZA 8929 plakalı otomobil ile kaynana Rabia Toksoy(45), oğlu Mehmet Toksoy ile birlikte Urganlı'dan Turgutlu'ya gelerek gelinin babası Mehmet Galip D.'nin evine gitti. Evin giriş bölümünde taraflar arasında çıkan tartışma sonrasında kızın babası Mehmet Galip D.(45) evde bulunan pompalı tüfek ile Toksoy ailesinden dünürü Rabia Toksoy, damadı Mehmet Toksoy ve Toksoy ailesinin akrabası olduğu öğrenilen Mehmet Olgun'u bacaklarından vurarak yaraladı.

Yaralı Mehmet Olgun kendi aracı ile kaynana Rabia Toksoy yoldan geçen özel bir araç ile ve damat Mehmet Toksoy olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Olaydan sonra kayınbaba Mehmet Galip D.(45) firar ederken, olayla ilgili tahkikat ve olayın zanlısı olduğu iddia edilen Mehmet Galip D.'yi yakalama çalışmaları İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

İlk belirlemelere göre yaralanan 3 kişinin hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilirken tedavileri ise Turgutlu Devlet Hastanesi'nde sürdürülüyor.

TURGUTLU'DA SİLAHLI SALDIRI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 18:23:01
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 20:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?