3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Daş 3. kez koltuğa oturdu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yerel seçimlerde MHP'den 3. dönem için tekrar aday olan ve seçimi kazanan Belediye Başkanı Kadir Daş, binlerce kişinin katıldığı törenin ardından makamına tekrar oturdu.

MHP yöneticileri ve partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan Belediye Başkanı Kadir Daş, beraberindeki kalabalık grupla birlikte mehmet takımı eşliğinde sevgi yolu ve İstiklal Caddesi güzergaından belediyeye kadar yürüdü.

Yürüyüş boyunca sevgi gösterileri ile karşılanan ve halkı selamlayan Başkan Daş, belediye önünde toplanna yaklaşık 3 bin kişiye hitap etti. Daş, "Sizin gibi yaşadım, sizin sofranıza oturdum, sizlerle birlikte oldum, gönüllerinizi fetettiğim için beni tekrar seçtiniz. Bizim siyasetimiz sevgi üzerine kuruludur. Az olsun benim olsun, yerine çok olsun bizim olsun ilkesini benimsediğimiz için beni 3. kez seçtiniz. 10 yıl boyunca bu ilkeleri benimsedik, bundan sonra da tertemiz olarak devam edeceğiz. Bu günden itibaren bize oy veren vermeyen herkesi kucaklıyorum, herkesin hizmetindeyim." dedi.

Belediye Başkanı Kadir Daş daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 17:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?