5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Dekan sorun dinledi

CBÜ DEKANI PROF. DR. HASAN HÜSEYİN UĞURLU ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu, Muradiye Yerleşkesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kazaz ve Öğrenci Konseyi üyelerinin de katıldığı; öğrencilerin Muradiye Yerleşkesi yol ücretlerinin fazlalığı, servislerin yetersizliği, servis şoförlerinin trafik kurallarına riayet etmemesi, kantinlerin hizmet süresinin azlığı gibi sorunlarından söz ettikleri toplantıda; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu şöyle konuştu:

“Göreve geldiğim tarihten beri Rektörümüz Prof. Dr. Semra Öncü ile son derece uyumlu bir çalışma içindeyiz. Fakültemizde Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümleri açıldı. Felsefe, Sosyoloji, Coğrafya ve İstatistik Bölümlerinin açılması için de YÖK’e başvurumuzu yaptık. Muradiye Yerleşkesinin sorunları ve gündemdeki projelerle Rektörümüzle sürekli olarak görüşüyoruz. Yerleşke güvenliği açısından girişlerde öğrenci kartı kontrolünün yapılmasının uygun olacağını düşünüyorum. Kantin hizmet süresinin uzatılması, sağlık hizmetinin genişletilmesi, yerleşkeye yapılacak yeni bir kültür merkeziyle sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması, servis ücretleri ve servis kalitesi gibi sorunları en kısa sürede çözüme ulaştıracağız. Amacımız tüm öğrencilerimizin hem eğitim-öğretim kalitesi, hem de sosyal ve kültürel anlamda keyif alacakları bir yerleşkede yaşamalarını sağlamak.”

CBÜ DEKANI PROF. DR. HASAN HÜSEYİN UĞURLU ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 14:14:02
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 14:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?