30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Demirci'de 'İnternet Evi' açıldı

Türk Telekom'un başlattığı ''Her İlçeye Bir İnternet Evi'' projesi kapsamında Manisa'nın Demirci ilçesine kurulan internet evi törenle hizmete açıldı. 

Demirci İnternet Evi'nin açılış törenine Kaymakam Kamil Kıcıroğlu, Belediye Başkanı Mithat Erşahin, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Menteş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Akar, Manisa İl Telekom Müdür Yardımcısı Barbaros Yavuz ve daire amirleri katıldı. Halk Kütüphanesi binasında oluşturulan, öğrencilerin yanı sıra halkın da kullanabileceği internet evinin açılış kurdelesini Kaymakam Kıcıroğlu kesti. Kıcıroğlu, internetin bilgiye erişmek için sihirli bir değnek olduğunu belirterek, bu sihirli değneği bilgi edinmek için en iyi şekilde kullanmak gerektiğini vurguladı. 

Öğrencilerin artık internet evinden faydalanarak derslerini yapabileceklerini söyleyen Kaymakam Kıcıroğlu, 20 bilgisayar bulunan internet evinden dileyen herkesin ücretsiz olarak faydalanacağını söyledi. 

Manisa İl Telekom Müdür Yardımcısı Barbaros Yavuz da, Türk Telekom'un çağdaş teknolojileri Türkiye'ye kazandırmanın yanında, bunları çağdaş bir şekilde sunmayı amaçladığını belirterek, "Şirketimiz toplumumuzun her kesiminin interneti tanıması ve yararlanabilmesini sağlamak amacıyla ilçelerimize 20'şer bilgisayar ve yazıcıdan oluşan, mobilyaları ve kliması ile birlikte internet evi kuruyor. Ücretsiz olarak halkımızın kullanımına sunmak üzere valilik veya kaymakamlıklara teslim ediliyor. İl genelinde bugün burada 2. çalışmamızı hizmete sunuyoruz. Önümüzdeki hafta diğer ilçelerimizde de internet evlerinin açılışlarını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 18:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?