5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Demirci'de öğrenci gerginliği

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi'nde okuyan öğrenci grupları, bir kız öğrencinin cep telefonuna çekilen uygunsuz mesaj yüzünden karşı karşıya gelince ilçede gergin anlar yaşandı.

Demirci Eğitim Fakültesi öğrencilerinden bir bayanın cep telefonuna uygunsuz bir mesaj çekilmesi üzerine rahatsız olan bayan öğrenci, bu durumu arkadaşlarına iletti. Durumu öğrenen bayan öğrencinin erkek arkadaşları, cep telefonuna mesaj atan kişiyi Halıkent Parkı çevresinde bularak öğrenciyi darp ettiği öğrenildi. Daha sonra darp edilen öğrenci kendi arkadaş grubunu toplayıp kendisini darp eden kişiler ile Kereşe Meydanı'nda karşı karşıya gelerek birbirlerine sözlü hakaret etmeye başladılar.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi, bir toplumsal olaya sebebiyet verilmemesi için ilçedeki spor salonuna öğrencileri götürdü. İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı İhsan Temel her iki grupla görüşerek sakinleşmelerini sağladı. Olayla ilgili Manisa'dan çevik kuvvet desteği sağlandı. Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir de Demirci ilçesine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Olayda yaralanan şahısların gerekli tedavileri Demirci Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Olaya karışan beş kişi de ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:46:03
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?