3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Demirci'de Temel dönemi başladı

Manisa Demirci ilçesinde MHP'den aday olan ve kazanan Belediye Başkanı İhsan Temel, düzenlenen törenle makamına oturarak görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Belediye Başkanı İhsan Temel daha sonra belediye önünde düzenlenen törende, MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan ile Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı karşıladı.

Törene ayrıca belediye vbe il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, oy veren vermeyen tüm Demircililere teşekkür ederek, "Bundan böyle herkes anam babam, bacım kardeşim. Hizmet için yola çıktık. Hizmet için varız. Vermiş olduğunuz desteğe sonsuz teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Demirci bundan sonra sizlerle birlikte yönetilecek. Çok güzel bir gelecek hepimizi bekliyor. Hizmette de birlikte olmak dileğiyle" dedi.

Belediye Başkanı İhsan Temel tören sonunda ilçede görev yapan eski belediye başkanlarına ve siyasi partilerin ilçe başkanlarına çiçek takdim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 17:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?