30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Dev proje için ilk adım

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa'mıza yakışır, içerisinde tüm aktivitelerin yapılabileceği dev projemizin ilk adımını attık" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılımıyla açılış ve temel atması gerçekleştirilecek projelerden bir tanesi olan Kent Park alanında incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti. Toplam 170 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan dev projenin temeli hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Dev projelerimizin ihalesinin ardından ilgili yüklenici firmamıza yer teslimi yaparak, çalışmamızı başlattık. 10 Ekim Perşembe günü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımıyla temelini atacağımız projelerimizden bir tanesi olan Kent Park, Manisa'mızın prestij projelerinden biri olacak" dedi.

"NEFES ALINACAK BİR ALAN"

Kent Park'ın Güzelyurt Mahallesi'nde Safran Deresi boyunca yer alan 170 bin metrekarelik alanı kapsadığını ve yaklaşık maliyetinin 19 Milyon 924 Bin TL olduğunu belirten Başkan Ergün, "Manisa'nın gözde mekanlarından biri olacak Kent Park'ın her yaş grubuna hitap edeceğini düşünüyoruz. İçerisinde her türlü oyun aktivitesi yer alacak. Çocuklara yönelik oyun aletleri, çocuk kulüpleri, çeşitli branşlarda spor faaliyetlerinin yanı sıra dinlenme alanları ve kafeteryalar bulunacak. Ayrıca Safran Deresi yer yer genişletilerek gösteri havuzları yapılacak. Manisa'ya yakışır, doğayla iç içe güzel bir mekan olacağını düşündüğümüz Kent Park, halkımızın keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak. Aileleriyle birlikte vakit geçirecek mekan sıkıntısı çeken Manisalılar, kentin kalabalığından uzak ve toplu taşıma ile ulaşım mesafesinde nefes alabilecekleri bir alana kavuşacak. Projemizin Manisa'mız için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.  

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2013 Çarşamba 18:49:36
Güncelleme :19 Eylül 2013 Perşembe 11:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?