4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Dev projeye tam destek

ODA VE BORSA BAŞKANLARI MANİSA'DA TOPLANDI

Manisa merkez ve ilçelerin oda ve borsa başkanları dün yemekte bir araya geldi.

Anıt Cafe’de bir araya gelen oda ve borsa başkanları, hafta sonu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Manisa 2023 Vizyonu Arama Konferansı’nın’ ön çalışmasını gerçekleştirdiler.

Toplantıya Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz, Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, ilçelerin oda ve borsa başkanları katıldı. Başkanlar, Manisa merkez ve ilçeleri kapsayan stratejik planı çalışmasına tam destek verdiklerini ifade ederek, bu denli geniş bir çalışmanın ilk kez yapıldığını ve Manisa için çok önemli bir proje olduğu görüşünde birleştiler. Manisa’nın ilçeleriyle birlikte bir yol haritasının belirleneceğini sözlerine ekleyen başkanlar, bu proje Manisa’nın geleceğine ışık tutacağını söylediler.

Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Manisa İl Genel Meclisi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yer almasıyla oluşan Manisa 2023 Platformu Girişim Grubu, hafta sonu Manisa Anemon Otel yapılacak olan İdeal Kent Manisa 2003 Stratejik Plan çalışması 18 Aralık Cuma Günü saat 14.45’te yine Anemon Otel’de yapılacak basın toplantısıyla projenin ana hatları konusunda bilgilendirme yapılacak.

ODA VE BORSA BAŞKANLARI MANİSA'DA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 15:02:02
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 15:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?