4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Dilber Ay, Salihli'yi salladı

Türk Halk Müziği'nde (THM) büyük çıkış yakalayan ve kasetleri satış rekoru kıran Kahramanmaraşlı sanatçı Dilberay, Salihli ilçesinde özel bir gece kulübünde sahne aldı.

Yılların eskitemediği, türküleri kadar sempatik tavırlarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Dilberay “13 yaşımdan beri sahnedeyim. 35 yıllık sanatçıyım ve sanatçılarında piriyim. Bugüne kadar 58 kasetim müzik piyasalarında yerini aldı. 59. kasetimin hazırlıklarını da sürdürüyorum. Salihli'ye bu 2. gelişim. Salihli halkı bana karşı çok candan geliyor. Salihli'de bir halk konseri vermeyi çok istiyorum. Ülkemizde gazino kültürünü yaşatmaya çaba gösteren iyi niyetli, fedakar işletme büyüklerimize sahip çıkılmalarını yürekten istiyorum. Çünkü onlar bizi halkla buluşturuyorlar” dedi.

İşletme sahibi Murat Bozağaç ise, “Türkiye'deki dev sanatçılar arasında yer alan Dilberay'ı sahnemde 2. kez ağırlamaktan dolayı onur duydum. Halkımıza mal olmuş böyle değerlerin halkımız tarafından bu sevgi yoğunluğunu görmemiz bizi mutlu etmiştir.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 17:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?