5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Diyanet'in en prestijli merkezi

BAŞKAN ERGÜN, DİYANET EĞİTİM MERKEZİ'Nİ İNCELEDİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Diyanet İşleri Başkanlığı, Belediye ve hayırseverler aracılığıyla 6 bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden ve Mayıs 2008'de temeli atılan Manisa Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Ergün’e ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Manisa Müftü Yardımcısı Halil Hazar, Manisa Belediyesi eski Başkanı Zafer Ünal, Spil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar eşlik etti. Manisa Diyanet Eğitim Merkezi’nin devam eden inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkezin inşaatının tamamlanmasının ardından yararlı olacağını ifade etti.

Merkez hakkında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bilgi veren Manisa Müftü Yardımcısı Halil Hazar, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, çok önemli değerleri bünyesinde barındıran Manisa'ya Türkiye'nin en prestijli merkezini yaptı. Bu merkez ülke genelinde görev yapan binlerce personel için de çok faydalı olacak.” diye konuştu.

Manisa’da böylesine önemli bir merkezin kurulmasının önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, eğitim merkezinin Manisa’nın önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Ergün “Buradan yetişecek din adamlarımız ülkenin ve dünyanın çeşitli yerlerinde görev yapacaklar. Şehzadeler yetiştiren bir kentin böyle hayırlı bir eğitim merkezine ev sahipliği yapması da oldukça sevindirici.” dedi.

BAŞKAN ERGÜN, DİYANET EĞİTİM MERKEZİ'Nİ İNCELEDİ
BAŞKAN ERGÜN, DİYANET EĞİTİM MERKEZİ'Nİ İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 14:48:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 14:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?