4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Doğalgaz faturaları düştü

Doğalgaz aboneleri yaz mevsiminde aylık ortalama 7 ile 9 TL arasında fatura ödüyor. Manisagaz yetkilileri, bu yıl geçen yıla oranla vatandaşların yüzde 44 daha ucuz doğalgaz kullanacağı müjdesini verdi.

Manisagaz’dan yapılan açıklamada, yaz mevsiminde vatandaşların mutfak ve duşta kullandıkları doğalgaz için 2 ayda ortalama 15 TL fatura ödediklerini, bunun da doğalgazın ne kadar ekonomik olduğunu gösterdiğini söyledi.

Manisagaz Müşteri Hizmetleri ve İç Tesisat Şefi Ali Demircan, vatandaşların karşılaştırma yaparken mutfak tüpü ve duşu hesaplamalarını isteyerek, “Aylık vatandaşa 7 ile 9 TL arasında bir fatura geliyor. Bu yaz mevsimi boyunca devam ediyor. Hangi açıdan karşılaştırılırsa karşılaştırılsın, doğalgazın daha ucuz ve daha kaliteli olduğu görülecektir” dedi.

Ali Demircan, bu yıl doğalgaz fiyatlarında yapılan indirimlerin yüzde 44 olduğunu, geçen yıla oranla bu yıl yüzde 44 ucuza doğalgaz kullanılacağını sözlerine ekledi.
Manisagaz firmasına fatura yatırmak için giden vatandaşlar da aylık ödenen ücretlerin çok düşük olduğunu, doğalgazın tüp ve elektrikten daha ucuz olduğunu söylediler. Vatandaşlar, kıç mevsiminde doğalgaza zam gelmemesi gerektiğine de dikkat çektiler.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 18:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?