3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Doruk bilgi yarışmasında çeyrek finalde

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda Doruk İlköğretim Okulu öğrencileri çeyrek finale yükseldi.

İlköğretim okulları arası Bilgi ve Kültür Yarışması ikinci ön elemesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi ve Polinas Endüstri Meslek Lisesi salonlarında 4.'lü grup halinde gerçekleşti.

Doruk İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Gündüz, Şevval Akkal, Ege Ceren Kuğu ve Gülce Çelik'ten oluşan ekip, 60 ilköğretim okulunun katılımı ile başlayan elemeler sonucu merkez okullarından 6 okul ile birlikte çeyrek finale çıktı. Çeyrek finale kalan okullar, 06 Nisan 2009 pazartesi günü ilçelerden gelen okullar ile toplam 26 okulun 6 farklı salonda yarışacakları belirtildi. Polinas Endüstri Meslek Lisesi'nde yarışacak olan Doruk Koleji öğrencileri kendinden emin yarışma tarihini bekliyorlar.

Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “Öğrencilerimizden aldığımız bu başarılar beklediğimiz sonuçlardır. 6 Nisan'da öğrencilerimizden yine güzel sonuçlar bekliyoruz. Onlara ve yarışmadaki tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?