5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Doruk Koleji’nde 19 Mayıs şöleni

DORUK KOLEJİ’NDE 19 MAYIS ŞÖLENİ

Manisa Doruk Koleji'nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı şölen havasında kutlandı.

Saygı duruşuyla başlayıp İstiklal Marşı’yla devam eden törende, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı anlatan kolaj çalışması, Doruk Lisesi öğrencileri tarafından başarıyla sergilendi. Hazırladıkları kolaj çalışmasını slaytlar, türküler ve danslarla renklendiren öğrenciler izleyenleri büyülediler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Doruk Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen Futbol Turnuvası’nda dereceye giren sınıfların ve antrenörlerin madalyaları Okul Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun ve Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu tarafından verildi.

Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na yakışan bir tören olduğunu belirterek, başta Edebiyat öğretmeni Birsen Kırbaş’a, tüm edebiyat öğretmenlerine, görevli öğretmenlere ve öğrencilere Türk gençliğine yakışır bir program hazırladıkları için teşekkür etti. Hasan Köroğlu son olarak önce tüm Manisalıların sonra tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

DORUK KOLEJİ’NDE 19 MAYIS ŞÖLENİ
DORUK KOLEJİ’NDE 19 MAYIS ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:11:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?