3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Doruk öğrencileri kültür turuna çıktı

Özel Doruk İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri İzmir' de kültür sanat etkinliklerinde bulundular.

Fuar alanında bulunan Resim ve Heykel Müzesi'yle başlayan sanat gezisi Konak Pier'de yenen öğlen yemeği ile devam etti. Etnografya ve Arkeoloji müzelerini merakla gezen öğrenciler, Ümran Baradan Çocuk Müzesi'nde eğlenceli anlar yaşadılar.

Birbirinden güzel ve ilginç oyuncakları inceleyen öğrenciler, el emeği ile yapılan oyuncaklara büyük ilgi duydular. En son Alsancak Kordon'daki Atatürk Müzesini gezen öğrenciler, müzeden hayranlıkla ayrıldılar. Müzelerde bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler; en çok Atatürk Müzesi'ni hayranlıkla gezdiler.

Özel Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, onlara kaliteli bir yaşam tarzı sunmak istiyoruz. Sanata olan ilgi ve meraklarını arttırmak, sanatı sevdirmek amaçlı İzmir'e kültür sanat gezisinde bulunduk. Amacımız öğrencilerimizin sanata olan ilgi ve sevgisini kalıcı kılmaktır.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?