30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Doruk yeni öğretim yılına hazır

Özel Doruk Eğitim Kurumları uzun bir yaz tatilinin ardından 2008-2009 eğitim öğretim yılı için kapılarını doruklu öğrenci ve velilerine açtı.

Yeni eğitim ve öğretim yılı açılışında konuşan Doruk Koleji Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, "Öğrencilerimiz kendilerini güvenli bir geleceğe taşıyacak en doğru adreslerden birinde. Bizim için öğrencilerimiz çok önemli ve onlara çok güveniyoruz.

Birlikte başaracak çok şeyimizin olduğunu yaşadıkça görecekler. 'Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri ceplerinde tırmanmamıştır.' Konfiçyüs'ün bu sözünün doğruluğunu; 2008 OKS, SBS ve ÖSS'de üstün başarı elde eden öğrencilerimiz ispatlamışlardır. ÖSS'de 31'de 21 Doruklu'yu üniversiteye uğurlarken, SBS' de 6. ve 7. sınıflarımız göğüs kabartıcı sonuçlar elde etmişlerdir. 2008 OKS' de ise sınava giren 69 öğrencimizden 66'sı yerleşerek mükemmel bir başarıya ulaşmışlardır. Böylesi büyük başarıda emeği bulunan sevgili öğrencilerimizi, ailelerini, yönetici ve öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. “ dedi.


2007-2008 mezunlarından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan ve okul birincisi olan Ganime Can öğretmenlerine teşekkür konuşması yaparak, Doruklu öğrencilere başarılar diledi. Küçük Dorukluların müzik ve şiir dinletisi ardından okula yeni gelen öğretmenler Doruklu öğrencilere tanıtıldı.


Bu arada, Sarsılmaz Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Yıldız Bayanlar da bireyselde Doruk Koleji 10 Fen Lisesi öğrencisi Armağan Daşcürcü, Türkiye 1.'si ve Doruk İlköğretim 8. sınıf öğrencisi Rana Altay Türkiye 3.'sü olarak Özel Doruk Eğitim Kurumları'nın ve Manisa'nın gururu oldular. Armağan Daşcürcü ve Rana Altay Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın elinden ödüllerini aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 18:07:28
Güncelleme :11 Eylül 2008 Perşembe 15:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?