4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Doruklu Kasparovlar

ACI-SEV İzmir Okullararası 12. Dostluk Takım Satranç Yarışması'nda Doruk Koleji öğrencileri 4 ayrı kategoride yarışarak 3 birincilik kazandılar.

11-12 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada, 1.-2. Sınıflar -Süper Minikler, 3.4.5. Sınıflar- Minikler, 6.7.8, Sınıflar- Yıldızlar ve Hazırlık,1.2.3.4. sınıflar- liseler olmak üzere 4 ayrı kategoride düzenlendi. Doruk Koleji yarışmada 3 kategoride birincilik kazandı.

Yıldızlar birincisini oluşturan 8. sınıf öğrencisi Gökhan Akdağlı, 6. sınıf öğrencisi Yeşim Patel ve Doğuş Diril, 7. sınıf öğrencisi Ata Sepetçioğlu ve Deniz Yavru İzmir'de okullarını ve Manisa'yı başarılı bir şekilde temsil etti. Süper Minikler birincisi olan 2. sınıf öğrencileri Onur Temiz, Doruk Çapur, Ece Özbay, Bora Aykın ve Arda Gündüz Doruk Koleji'ne aynı yarışmada 2. kez birinciliği getirdiler. Minikler birincisi olan öğrenciler; 3. sınıf öğrencisi İlay Develi, 4. sınıf öğrencisi Uğur Kumcu ve Oğuz Öner, 5. sınıf öğrencileri; Kerem Özcan, Atahan Bekçi ve Özge Hocalar ise Doruk Koleji'ne aynı yarışmada 3. kez birinciliği getirdiler. İzmir'de düzenlenen Nisan ilk haftasonu U12'de ise Doruk Koleji öğrencilerinden Can Aykol 1., Uğur Kumcu 2., Oğuz Öner 5. oldular.

Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi yine okulumuzu ve Manisa'yı başarılı bir şekilde temsil ederek bizi gururlandırmışlardır. Bu güzel başarıları için, öğrencilerimi ve ailelerini, emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarım” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 13:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?