3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Doruk'lu Kasparovlar

Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği 2009 Yaş Grupları Türkiye Satranç Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Özel Doruk Koleji öğrencilerine kupa ve madalyalarını Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy verdi.

23 Ocak–1 Şubat tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği 2009 Yaş Grupları Türkiye Satranç Şampiyonası Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşti. Şampiyonaya iddialı hazırlanan Özel Doruk Eğitim Kurumları öğrencileri aldıkları başarılarla Manisa’nın gururu oldular.

Şampiyonda 12 Yaş Bayanlarda Yeşim Patel Türkiye 1.'si, 10 Yaş Genelde Uğur Kumcu Türkiye 2.si, 14 Yaş Bayanlarda Deniz Yavru Türkiye 4.’sü, 10 Yaş Genelde Can Aykol Türkiye 6.'sı, 8 Yaş Bayanlarda Ece Özbay Türkiye 8.’si, 12 Yaş Genelde Doğuş Diril Türkiye 15.’si, 12 Yaş Genelde Kerem Özcan Türkiye 28.’si, 10 Yaş Bayanlarda Begüm Tınaz Türkiye 38.’si, 12 Yaş Genelde Oğuz Öner Türkiye 55.’si oldu. Doruk Spor Kulübü öğrencisi Vahap Şanal 12 Yaş genelde Türkiye 1.’si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Manisa Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını vererek onları tebrik etti. Türkiye 1. si ve 2. si olan öğrencilere yarım altın, Türkiye 4.’sü, 6.’sı ve 8.’si olan öğrencilere de çeyrek altın hediye edildi. Aziz Ersoy öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Özel Doruk Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, “Gerek akademik alanda, gerek sportif alanda, gerekse sosyal alandaki başarılarımız her gün artmaya devam ediyor. Sportif ve sosyal alanda alınan başarılar, akademik eğitimi de desteklemektedir. Doruk Koleji olarak okulumuzda, öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sağladık. Öğrencilerimiz de elde ettiği bu başarılarla okulumuzu, Manisa’yı ve Türkiye’yi çok güzel şekilde temsil etmektedir. Öğrencilerimizin bu başarıları; ailelerini ve okulumuzu gururlandırıyor. Kendilerini bu başarılarından dolayı kutlarım.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 16:23:08
Güncelleme :16 Şubat 2009 Pazartesi 16:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?