4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Doruklu Milliler Manisa'nın gururu

Doruk Kolejli Yıldız Basketbol Milli Takım Oyuncuları Mert Alp Arkın ve Samet Erdi Geyik Türkiye'yi Bulgaristan'da başarıyla temsil etti. 

Özel Doruk Eğitim Kurumları öğrencileri Mert Alp Arkın ve Samet Erdi Geyik İstanbul'da katıldıkları Yıldız Milli Takım kampının ardından, 27-30 Aralık tarihleri arasında Bulgaristan'da düzenlenen uluslararası turnuvada birinci oldular. 2009 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Yıldız Erkek Milli Takım, hazırlıklar kapsamında Bulgaristan'da katıldığı özel turnuvanın ikinci maçında Romanya'yı 92-56 mağlup etti. Milli takım turnuvanın son gününde ev sahibi Bulgaristan'ı da 60-78'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Özel Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, "Milli takımımızın aldığı şampiyonluk bizim beklediğimiz bir sonuçtu. Ülkemizi temsil eden bu milli gençlerimizin içinde Doruk Koleji olarak öğrencilerimizin olması bizim olduğu kadar Manisamızın da gururudur. Öğrencilerimizin zafer inancına inanıyor ve onları sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 14:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?