5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Doruk'lu miniklerden resim sergisi

DORUK'LU MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ

Doruk Eğitim Kurumları anasınıfı öğrencilerinin yaptığı resimler ve el işleri Manisa Belediye Kültür Sitesi'nde sergiledi.

Serginin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel, Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Doruk Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, İlköğretim Okulu Müdürü Vedat Talan ve Lise Müdürü Hasan Köroğlu gerçekleştirdi. Doruk Koleji anasınıfı sergilediği resimlerinin ve el işlerinin yanı sıra öğrencilerin hazırladığı gösterilerle de dikkatleri üzerine çekti.

Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan; “Her sene anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerimizin sene içinde yaptığı resim ve el işlerini değerli velilerimiz ve Manisalılar ile açtığımız sergide paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin sene içinde almış olduğu ödüllü çalışmaları sergileyerek onların sanata olan ilgilerini arttırmaya çalışıyoruz. Anasınıfı sergimizin açılışında emeği geçen herkse teşekkür ederiz” dedi. Özel Doruk Eğitim Kurumları Resim Öğretmeni İkbal Ökten de, “Yıl içerisinde farklı malzemelerle ürettikleri tüm eserlerin sonuçlarını sergide izlemeleri öğrencilerimizin kendilerine güvenlerini doruğa ulaştırmıştır. Katınılan birçok resim yarışmasından alınan derecelerle ve yapılan eserlerin beğeniye sunulmasıyla çok verimli bir eğitim öğretim yılı geçirilmiştir” dedi.

DORUK'LU MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ
DORUK'LU MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ
DORUK'LU MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 12:14:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 15:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?