4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Doruklu öğrenciler Sevgi Evleri'nde

Özel Doruk Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Mart ayı etkinliği çerçevesinde Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Doruklu öğrenciler, danışman öğretmenleri Serenay Yılmaz rehberliğinde okulda tüm sınıfları dolaşıp Sevgi Evleri'ni tanıtarak, buradaki çocukların durumları, ihtiyaçları hakkında bilgi verdiler. Tüm okula yayılan kampanya da 0-13 yaş arası olan tüm çocuklara; iç çamaşır, çorap, pijama, kıyafet, şampuan, krem, çanta, toka, biberon, emzik ve şemsiye alındı. Alınanlar paketlenip Sevgi Evleri'ne 25 kişilik bir öğrenci grubuyla teslim edildi.

Doruklu öğrenciler Abdullah Şenol eşliğinde bir evi ziyaret edip, orada yaşayan kardeşlerinin nasıl şartlara sahip olduğu hakkında bilgi aldılar. Daha sonra orada bulunan arkadaşlarıyla sohbet edip, bahçede oyun oynadılar. Doruk Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, bu etkinlikle kendilerinden çok daha zor şartlarda yaşam mücadelesi veren arkadaşlarının, kardeşlerinin hayatlarına ufakta olsa bir mutluluk katabilmenin sevinci içerisinde Sevgi Evleri'nden ayrıldılar.

Özel Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, “Sevgi Evleri'nde hizmet veren başta müdürümüz olmak üzere tüm memurlarımıza, gönüllülerimize kolaylıklar diliyoruz. Ve tüm Manisalıları bu kurumlara yardıma çağırıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 12:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?