3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Doruklu şampiyon

Manisa'da düzenlenen Ateşli Silahlar Bahar Kupası Türkiye Şampiyonası'nda, Doruk İlköğretim Okulu öğrencisi Rana Altay Yıldız Bayanlar Yat Atışında şampiyon oldu.

21-27 Mart 2009 tarihleri arasında Manisa'da yapılacak olan Ateşli Silahlar Bahar Kupası Türkiye Şampiyonası Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu ve 19 Mayıs Atış Poligonu'nda sürüyor. Müsabakalarda 13 ilden gelen 194 sporcu dereceye girmek için kıyasıya bir yarışa girdi.

Müsabakalarda başarılı olup milli takım seçmeleri için büyük bir avantaj elde etmek isteyen Doruk İlköğretim Okulu öğrencisi Rana Altay, Yıldız Bayanlar Yat Atışında Türkiye Şampiyonu oldu. Rana Altay, “Hedefim milli takım seçmeleri için dikkatleri üzerime çekmektir. Aldığım derece benim için sürpriz değildi. Bunun için çok çalıştım” dedi.

Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, “ 8. sınıf öğrencimiz Rana Altay'ı tebrik ediyorum. Rana, ailesine, ona inanan insanlara ve okuluna bu başarıyı kazandırmak için çok çalıştı. Milli Takım seçmelerinde öğrencimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 14:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?