5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Doruklular 250 zeytin fidanı dikti

DORUK'LU ÖĞRENCİLER 250 ADET ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

Özel Doruk İlköğretim Okulu ve TEMA, merkeze bağlı Yuntdağı'nın Şamar köyünde 250 adet zeytin fidanı dikerek, çevresini telle çevirdi.

Doruk İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikimi ile, ekolojik dengenin korunmasını, öğrencilerin çevre bilincinin gelişmesinin yanı sıra, zeytin ağaçlarından elde edilecek gelirle de Şamar köyünün öğrencilerinin eğitim öğretimlerine destek olunmasının amaçlandığı belirtildi. Doruk İlköğretim Okulu Çevre Kulübü'nün öncülüğü'nde yapılan ağaçlandırmaya TEMA ve İl Özel İdare'de katkı sağladı.

Çevre Kulübü Rehber öğretmeni ve Matematik Öğretmeni Bedriye Yıldırım yaptığı açıklamada, “Okulumuz öğrencileri büyük bir coşku ile zeytin fidanı dikti. Her yıl gerçekleştirilen bir köye zeytin fidanı dikme faaliyeti okulumuzun geleneksel çalışmalarından biridir. Bu etkinliğimiz ile hem Şamar köyünde okuyan öğrencilerimizin eğitim masraflarına katkı sağladık hem de öğrencilerimize proje geliştirme bilinci kazandırdık” dedi.

Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan da, “Okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla sağlanan fidan dikimine TEMA, İl Özel İdare ve Şamar köyü halkı destek vermiştir. Güzel ülkemizi ağaçlandırmanın yanı sıra bu ağaçların gelirinin öğrencilerin eğitim hayatına harcanacak olması bizim için ayrı bir mutluluktur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

DORUK'LU ÖĞRENCİLER 250 ADET ZEYTİN FİDANI DİKTİLER
DORUK'LU ÖĞRENCİLER 250 ADET ZEYTİN FİDANI DİKTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:21:03
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?