5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Doruklulardan anlamlı ziyaret

DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN HUZUREVİ'NE ZİYARET

Özel Doruk İlköğretim Okulu öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Manisa Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

Özel Doruk İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri Yaşlılara Saygı Haftası’nda huzurevi sakinlerini ziyaret ederek ellerini öptüler. Hatırlanmaktan mutlu olan yaşlılar, duyarlı öğrencilerin verdiği küçük hediyelerle aile ortamında sohbet ettiler. Ziyaret hakkında konuşan Özel Doruk İlköğretim Okulu Müdürü Vedat Talan, " Yaşlı insanlar dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü, değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onları sadece bu özel günlerde değil hep hatırlamalıyız.” dedi.

Yaşlılarla sohbet eden öğrenciler de, yaşlılara her zaman sevgi ve saygı göstermeleri gerektiğini belirterek, "Onları hiç bir zaman unutmamalıyız. Bizler büyünce yalnız kalmak istemiyoruz. O yüzden sık sık yaşlıları ziyaret etmeli, onları yalnız bırakmamalıyız. Onlar bizim yardımlarımıza, ilgi ve sevgimize muhtaçlar.“ dediler. Öğrencilerin kendilerini ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri, öğrencilerin kendilerini böyle sık sık ziyaret etmelerini istediklerini söylediler.

DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN HUZUREVİ'NE ZİYARET
DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN HUZUREVİ'NE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:43:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?