30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Doruklulardan uluslararası başarı

Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilen “9. İnternational Austrian Gymnastics Youth Championship 2008” yarışmalarında Özel Doruklu öğrenciler büyük başarı kazandı.


23–27 Ekim 2008 tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da 16 ülkenin katılımıyla “9. İnternational Austrian Gymnastics Youth Championship 2008” yarışmaları gerçekleştirildi. 450 sporcunun katıldığı yarışmada 10–12 yaş tek erkeklerde Manisa Özel Doruk İlköğretim Okulu öğrencisi Nihatcan Gül Avrupa 2.’si oldu. Çiftlerde Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri Nihatcan Gül ve Ayşe Zeynep Arıburnu'ndan oluşan ekip Avrupa 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Doruk Koleji İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi Ayşe Zeynep Arıburnu, “Yarışmayı kazandığımız için çok mutluyum. Bizim için sürpriz oldu. Bu başarıyı okulumuza ve Manisa’mıza getirdiğimiz için çok mutluyuz.”dedi.


Doruk Koleji İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğrencisi Nihatcan Gül ise duygularını şöyle dile getirdi: “Avrupa 2.’liğini bekliyordum. Çünkü çok çalıştım. Yarışmada çok heyecanlandım ama sonuçtan mutluyum.”


Manisa Özel Doruk ilköğretim Okul Müdürü Vedat Talan da “Öğrencilerimizi yürekten kutlar ilerleyen okul ve spor hayatlarında başarılar dilerim.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 14:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?