30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Doruk'ta kutlama var

Doruklu öğretmenler Atatürk'e Başöğretmen” ünvanı verilişinin 78. ve bu günün Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlanmasının 26. yıl dönümünde Şirince Artemis Restoran'da doyasıya eğlendiler.


Öğretmenler gününü hep bir arada geçiren ve fasıl grubuyla doyasıya eğlenen Doruklu öğretmenler, gecenin ilerleyen saatlerinde oynadıkları zeybek gösterisiyle geceye renk kattılar. Gecenin sonunda da birbirinden özel hediyeler çekilişle sahiplerini buldu.

Özel Doruk Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, “Bu kutsal ve zor görevin sahibi öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Her şeyden önce ben de bir öğretmenim. Görevinizin kutsallığını, zorluğunu ve onurunu çok iyi biliyorum. Sizlerle aynı çatı altında çalışmaktan çok memnunum. Okulumuz sizlerle başarının doruklarındadır. Hepinize teşekkür eder ve tekrar bu özel gününüzü kutlarım.” dedi. Öğretmenler günü hediyelerini ve kırmızı güllerini alan Doruklu öğretmenler; öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı özel program ile keyifli dakikalar yaşadılar. Doruk Koleji Okul Aile Birliği bu güne özel bir pasta ile öğretmenlerini unutmadılar.


Özel Doruk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen “Öğretmen” konulu şiir yarışması 2. kademede 6-C sınıfı öğrencisi Hilal Oruç birinci, 6-B sınıfı öğrencisi Edibe Nehir Yüksel ikinci, 7-A sınıfı öğrencisi Aysu Ak ise üçüncü oldu. Yine ilköğretim 2. kademe kompozisyon yarışması'nda 6-C'den Elif Ilgın Yapıcı birinci, 6-B'den Elif Büşra Türk ikinci ve Melis Alpaydın üçüncü oldu. İlköğretim 1. kademe şiir yarışmasında da 5-B'den Ezgi Sevindi birinci, 5-A'dan Nida Nur Karabey, 4-A'dan Zeynep Bayraktar ve 4-B'den Hazal Akçay üçüncü oldu. Özel Doruk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen “Öğretmen” konulu resim yarışmasında ise İrem Avşar irinci, Melike Alpaydın ikinci ve Sude Bakkal üçüncü oldu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 16:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?