30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Doruk'tan bir başarı daha

Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası'nda Manisa'yı temsil eden Doruk Koleji öğrencileri Armağan Daşcürcü ve Rana Altay Türkiye dereceleri ile geri döndüler.


11-15 Kasım tarihleri arasında Sakarya'da gerçekleştirilen Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası'nda yıldız bayanlarda Doruk Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Armağan Daşdürcü Türkiye 2.'si ve Özel Doruk İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Rana Altay Türkiye 3.'sü olarak Özel Doruk Eğitim Kurumları'nın ve Manisa'nın gururu oldu. Yıldız bayan takımlarda Türkiye 1.'si olan Armağan Daşdürcü, Remziye Bal ve Mervecan Sevildik bin 57 puan alarak Manisa'yı büyük bir başarıyla temsil etti.
Özel Doruk Lisesi Müdürü Hasan Köroğlu, “Öğrencimiz Armağan Daşdürcü ile gurur duyuyoruz. Armağan okulumuzun ve Manisamızın gururu oldu. Bundan sonraki yarışmalarında da Armağan'a başarılar diliyorum. Ayrıca ailesini de tebrik ediyorum.” diye konuştu. Özel Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan ise, “Öğrencimiz Rana Altay'ı aldığı bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz Türkiye dereceleri elde ederek hem okul olarak hem Manisa olarak göğsümüzü kabarttı. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 14:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?