3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Dostluk maçı berabere

Manisa da Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164. yılı nedeniyle gazetecilerle emniyet mensupları arasında yapılan dostluk maçı 3-3 berabere sonuçlandı.


FİFA Kokartlı Hakem Yunus Yıldırım’ın yönettiği, Süper lig hakemlerinden Koray Gencerler’in de izlediği dostluk maçı Manisa Emniyet Müdürlüğü Spor Tesisleri’nde yapıldı. Emniyet Müdürü Adem Aydemir’in kaptanlığını yaptığı Polis Gücü takımı sahaya Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Akif Çildağ, Bölge Trafik Müdürü Altan Alkan, Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Banaz, Olay Yeri İnceleme Müdürü İlker Aybar, Başkomiser Alpay Polat, Koruma Müdürü Necmettin Akça yedilisiyle çıktı.

Basın mensupları ise Yeni Asır Temsilcisi Ali Filizkan’ın kaptanlığında Evren Kasırga, Necdet Çakır, Özkan Futman, Gökhan Aytaç, Çoşkun Koköz ve Erhan Kasırga yedilisiyle maça başladı. Emniyet Gücü maçın ilk yarısını Abdullah Banaz ve Emniyet Müdürü Adem Aydemir’in penaltıdan attığı gollerle 2-0 önde bitirirken, basın gücü ikinci yarıda Erhan ve Necdet’in golleriyle skoru 2-2 yaptı. Coşkun’un attığı golle 3-2 öne geçen Basın Gücü karşısında Emniyet Gücü İlker Aybar’ın attığı golle yanıt verince karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı.


Maçtan sonra Emniyet Müdürü Adem Aydemir Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve hakem Yunus Yıldırım’a birer plaket verirken Polis teşkilatının düzenlediği teşkilat içi futbol turnuvasında şampiyon olan Önleyici Hizmetler takımına ikinci olan Asayiş ve üçüncü Lojistik futbol takımlarına kupaları verildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?