4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

DP esnaf turunda

Demokrat Parti (DP) Akhisar Belediye Başkan Adayı H. İbrahim Doğan, parti yöneticileriyle birlikte esnaf ziyareti yaparak, seçimlerde destek istedi.

DP Akhisar Belediye Başkan Adayı H. İbrahim Doğan, İlçe Başkanı Enis Sıdan, yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile Kadın Kolları Başkanı Meral Sayar ve yönetim kurulu üyeleri Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi esnafını ziyaret ettiler.

Cadde boyunca tüm esnafı gezen Doğan ve beraberidekiler, vatandaşların sorunlarını dinlediler. Esnafın çok zor günler geçirdiğini ifade eden Doğan, belediye başkanı seçildiğinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Doğan, “Her zaman fırsat bulup esnaf ziyaretine çıkamıyorsunuz. Bir esnafın işyerine gittiğinizde diğerine gitmediniz mi farklı anlaşılabiliyor ve küskünlükler olabiliyor. Her zaman da işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorsunuz. Şimdi de seçim çalışmaları kapsamında böyle bir ziyaret yapıyoruz. Esnafımıza işlerinin iyi olması dileklerinde bulunuyor ve kendilerine de hayırlı işler diliyoruz" dedi.

Doğan ayrıca, “Akhisar'ı ve Akhisarlı'yı kurtarmak bizim işimiz. Merak etmeyin, biz gelelim her türlü soruna çare bulacağız” diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Esnafımız ülke çapında ve kentimizde çok zor durumda. Büyük iflaslar var. Çözüm arayan yok. Göreve geldiğimizde esnafımıza iş vereceğiz. Akhisar'da yapılması gereken işleri Akhisar esnafları tarafından yapılmasına özen göstereceğiz. "

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hikmet Yurdakul IP: 85.96.179.xxx Tarih : 12.03.2009 17:07:51

DP'li yöneticinin esnafları ziyaret etmesi çok güzel bir davranış. Beyaz yürüyüş çalışanı, esnafı herkesi kucaklıyor. DP iyi gelecek ülkemize...