4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

DP iddialı geliyor

Demokrat Parti (DP) İl Genel Meclis adayları Ulupark’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı.

Toplantıya DP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Akçakın, İl Başkanı Murat Ercoş, Merkez İlçe Başkanı Akif Özer, Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, Parti İl Genel Meclis adayları Murat Uludemir, Mustafa Kaçire, Sebahattin Atlaş, Levent Pekgürler, Muzaffer Şen, Serdar Uçmak, Hakan Girgin ve çok sayıda partili katıldı.

DP İl Başkanı Murat Ercoş yerel seçimler öncesinde hızla güç kazandıklarını söyledi.  Merkez İlçe Başkanı Akif Özer ise DP’nin Manisa merkez ve il genelinde 1.ci parti olacağını iddia etti.

İl Genel Meclisi aday listesinde 1.sırada yer alan Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uludemir ise Demokrat Misyon’un tek alternatif olduğuna dikkat çekti. Çiftçinin, memurun ve işçinin perişan durumda olduğunu dile getiren Uludemir, “Halkımız bazı gerçekleri gördü. Bu seçimler DP’nin iktidara giden yolda ilk işaretlerin alınacağı seçimler olacaktır.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclis Üyesi adayları sırayla tanıtıldı. Çok sayıda bayan üyenin de katıldığı kahvaltılı toplantıda Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu da büyük ilgi gördü.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 14:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?