3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

DP kadınlarla güçlendi

Demokrat Parti (DP)’ye katılan bir grup kadın üye rozet takarak parti için seçimlerde çalışma sözü verdi.

Demokrat Parti il binasında düzenlenen törene Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu’nun yanı sıra DP İl Başkanı Murat Ercoş, Merkez İlçe Başkanı Akif Özer, İl Genel Meclis Üyesi adaylarından Murat Uludemir, DP Kadın Kolları Başkanı Aslı Keçeci ve çok sayıda partili katıldı.

Törende 20 bayan DP saflarına katıldı. İl Başkanı Murat Ercoş, Demokrat Parti’nin 29 Mart’ta tekrar şahlanacağını söyledi. Merkez İlçe Başkanı Akif Özer ise partilerine olan ilginin her geçen gün biraz daha arttığına dikkat çekerek, seçimlerden en iyi sonucu alarak belediyeyi kazanacaklarını iddia etti.

Bayan üyelerin yakalarına DP rozetlerini takan Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu ise “Partimize katılan eni arkadaşlar bize güç verdi. Manisa Belediyesi’nin Demokrat Misyona ihtiyacı var. Bu hedefe adım adım ilerlerken bayanlarımıza büyük görevler düşüyor. Onların desteğiyle bu işi başaracağımızdan şüphem yok.”diye konuştu.

DP’li yeni bayan üyeler ve partililer Manolya Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıttı. Atilla Efendioğlu’nun vatandaşlardan büyük ilgi görmesi dikkat çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?