3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

DP lideri Soylu Akhisar'da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Akhisar ilçe yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Aybar'ın işyerinde partilerle bir araya geldi.

Akhisar DP İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, yerel seçimlerle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Soylu, ”Buradan Bandırma'ya geçerken Akhisar İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde, kısa süre içersinde değerlendirme toplantısı yaptık. Akhisar adayımızın ve ilçe teşkilatımızın ortaya koyduğu performans çalışmalarını değerlendirdik. Adayımız Akhisarlıların çok sevdiği bir kişidir. DP adına alınmış çok isabetli bir karardır. Burada İlçe Teşkilatını kutluyorum. Bütün arkadaşlar çok çalışarak 28 Mart akşamına kadar bu büyük mücadeleyi sürdürecektir. 29 Mart akşamı Kıratı Akhisar'da milletle yeniden buluşturacağız. Bizde elimizden gelen her şeyi yapacağız, seçim sathında da yine Akhisar'da dostlarımızla birlikte olacağız. Seçime Türkiye'nin en güçlü siyasi partisi olarak gireceğiz ve çıkacağız.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 16:33:06
Güncelleme :31 Ocak 2009 Cumartesi 16:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?