3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

DP Turgutalp adayını açıkladı

Kısa süre önce AK Parti’den istifa eden Hasan Arabacı Demokrat Parti’ye (DP) geçerek Turgutalp belediye başkan adayı oldu.


Demokrat Parti Turgutalp Belediye Başkan adayını açıkladı. Önceki akşam Turgutlap’te yapılan toplantı ile Hasan Arabacı Demokrat Parti saflarına katıldı. Hasan Arabacı kısa süre önce AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı.

Turgutalp’te yapılan toplantıya DP Genel Başkan Yardımcısı Rıza Akçalı, KKYK Üyesi Naci İzmirli, Yüksek Haysiyet divanı üyesi Rüştü Akçakın, İl Başkanı Murat Ercoş ile DP Soma İlçe Başkanı Nihat Onbaşıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Aziz Günal ile partililer katıldı.


İlçe Başkanı Nihat Onbaşıoğlu açılış konuşması yaptı. Ardından DP Genel Başkan Yardımcısı Rıza Akçalı yaptığı konuşmada; “Siyaset millete hizmet etmektir, millete ne kadar hizmet ederseniz değeriniz o kadar artar. Bu hizmetin en iyi yapıldığı yer onun derdiyle sıkıntısıyla uğraşıldığı yer belediyelerdir. Belediye başkanlarımız vatandaşıyla iç içe seçmeniyle seçmeyeniyle beraber bu yörenin bütün insanlarına eşit hizmet götürmede onların dertlerine çare olmada gece gündüz demeden her gelenin sıkıntısına derdine derman olmada çok önemli bir hizmeti ifa ediyorlar.”dedi. Burada da değerli başkanımızın hizmetlerinin devamını arzu ettik.”dedi.


DP Turgutalp Belediye Başkan Adayı Hasan Arabacı’ya Rıza Akçalı tarafından DP rozeti takıldı. Hasan Arabacı yaptığı konuşmada; “Sizlerin verdiği destek doğrultusunda halkımızla iç içe olup bundan sonraki hayatımızda yarım kalan projelerimizi el birliği ile yürütmeye talibim. Teşkilatımla içi içe olma gayretinde bulunacağım.”diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 19:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?