30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

DP yeni yönetimi mazbatasını aldı

Demokrat Parti (DP) Manisa Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Akif Özer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği 1.Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.


DP Merkez İlçe Başkanı Akif Özer 1. Secim Kurulu Başkanı Nüvit Eren’den mazbatasını yönetim kurulu üyelerinin huzurunda aldı. Akif Özer yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bugün resmen göreve başlamış olduk. 1946 yılında ‘Yeter Söz Milletindir’ sloganıyla o günkü kötü ülke idaresinden yılmış halkımızın dualarıyla kurulan bu büyük dava, bugün aynı heyecan ve duygularımızla devam etmektedir. Bu günkü kötü yönetime ancak biz ‘dur’ diyebilecek güçteyiz. Demokrat Parti- Adalet Partisi- Doğru Yol Partisi iktidarlarında ülkemiz kalkınma hamlelerini yapmıştır. Bu hizmet yapılırken kamu malı satılmamış aksine kamuya bugünkü eserler iktidarımız döneminde kazandırılmıştır. Terör bizim iktidarımız döneminde bitirilmiştir, ülkemiz doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar güvenli bir hale getirilmiştir. 2002 yılında işbasına milletimizin manevi duygularını da kullanarak getirilen bu taşeron hükümet ülkede satılmadık kamu malı bırakmamış, üstüne üstük ülkenin borcu artmış, terör yeniden horlamıştır. Adeta yolsuzlukların içerisinde boğularak ülkeyi kaos içine sokmuştur.


Bu kötü gidişata ‘dur’ diyecek parti DP’dir. Bu davaya gönül verenler ile birlikte üzerimize düşen görevleri memleket millet meselelerini köy köy, belde belde, mahalle mahalle dolaşıp tüm halkımıza anlatıp, Genel Başkanımızın açtığı beyaz, bembeyaz yürüyüşü Manisa merkezden başlatacağız.“ 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:05:37
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 18:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?