3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

DP'den ADD'ye iadeyi ziyaret

Demokrat Parti (DP) Akhisar İlçe Başkanı Enis Sıdan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve belediye başkan aday adayları ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi'ne iadeyi ziyarette bulundular.

ADD Başkanı Süleyman Şen ve yönetim kurulu üyeleri DP'li yöneticileri kapıda karşıladılar.

DP Kadın Kolları Başkanı Meral Sayar ADD Başkanı Süleyman Şen'e bir buket çiçek verdi. Şen, "Şunu hep görmek yaşamak istiyoruz; Atatürkçü Düşünce Derneği bir kenarda, Demokrat Parti bir kenarda, Cumhuriyet Halk Partisi bir kenarda, diğer parti bir kenarda olmamalıydık. Hedef belliydi, hedef neydi? Ülkemizin birliği, bütünlüğü. Birlik ve bütünlük üzerine kimler bir parça harç atıyorsa biz herkesle birlikte olacağımızı her zaman her yerde söylüyorduk. Bu iadeyi ziyaretinizden dolayı bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
DP İlçe Akhisar İlçe Başkanı Enis Sıdan da seçim atmosferine girdiklerini ifade ederek, "Hiç kimse Demokrat Parti'yi küçümsemesin. Biz bir kitle partisiyiz. Kemikleşmiş 10 binin üzerinde oyumuz vardır. Partimize olan heyecan her geçen gün artıyor. 29 Mart seçimlerinde çok güzel bir netice alacağız. DP olarak biz seçim startını dün geceden itibaren vermiş bulunuyoruz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 14:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?