3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

DP'den Barbaros Mahallesi’ne çıkarma

Barbaros Mahallesi’ne çıkarma yapan Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, mahalle sakinlerinin desteğini aldı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen geniş katılımlı bir toplantıyla projelerini kamuoyuna açıklayan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu mahallelerde sıkı bir seçim çalışması başlattı.

Manisa’da nüfus yoğunluğunun yüksel olduğu yerleşim birimlerinden birisi olan Barbaros Mahallesi’ne giden Efendioğlu, vatandaşların tek tek elini sıkarak sorunları dinledi.

Özellikle gençlerin bulunduğu kahvehanelere de uğrayan Efendioğlu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Mahalle sakinlerine projelerini anlatan DP’li Belediye Başkan Adayı, “Barbaros Mahallesi’nin çeşitli sorunlarla boğuştuğunu biliyoruz. Bu problemlerin nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyoruz. Tün mahallerde yaptığımız saha çalışmasında sorunları tespit ettik. Bunlardan birisi de Barbaros Mahallesidir. Bu bölge yıllarca ihmal edildi. İnsanlar sorunlarıyla baş başa bırakıldı. Belediye başkanlığını kazanmamız durumunda ilk işimiz bu mahallerimizin sorunlarını çözmek olacaktır. Çünkü belediyelerin öncelikli işi vatandaşın mutluluğudur. Sizler mutsuzsanız bununla derleneceğiz. Bize güvenin ve destek verin.”dedi.

Mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Efendioğlu, partililerle birlikte Barbaros Mahallesi’nden mutlu ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 19:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?