4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

DP'li kadınlardan Efendioğlu’na destek

Demokrat Parti (DP) Kadın Kolları üyeleri Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu’na seçim sürecinde kayıtsız şartsız tam destek sözü verdiler.

DP Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, partili bayan üyelerle kahvaltıda buluştu. Kadın Kollarına bağlı çok sayıda üyenin katıldığı kahvaltı İl Başkanı Murat Ercoş’a ait Ercoş Petrol Dinlenme Tesisleri’nde verildi. İl Başkanı Murat Ercoş ve Merkez İlçe Başkanı Akif Özer de kahvaltıda hazır bulundu. Bayan üyeler Atilla Efendioğlu’na kayıtsız şartsız tam destek sözü verdiler.

DP kadın Kolları Başkanı Aslı Keçeci, “Sizin gibi bir belediye başkan adayımız olduğu için mutluyuz. Size güveniyoruz. Kadın üyeler olarak seçim sürecinde size her konuda destek olacağız. Kapı kapı dolaşıp projelerinizi insanlara anlayacağız.”dedi.

DP Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu ise, “Siyasette kadının önemi çok büyük. Sizler olmadan başarılı olmamız mümkün değil. Bunun bilincindeyiz. Belediye yönetiminde talip olurken bayanlarımızla ilgili de çok önemli projeler hazırladık. Bunları yeri geldikçe açıklayacağız. Bugün bana vermiş olduğunuz bu destekle yoluma daha emin adımlarla ilerleyeceğim.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 17:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?