30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

DSP'den işbirliği çağrısı

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) 23.kuruluş yıldönümünde konuşan İl Başkanı Safa Dağlı, yerel seçimlerde AK Parti ve DTP dışındaki tüm partilerle ittifak yapmaya hazır olduklarını söyledi.


DSP’liler kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet alanında Atatürk anıtı önüne çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. Az sayıda partilinin katıldığı törende İstiklal Marşı okunduktan sonra Genel Başkan Zeki Sezer’in gönderdiği mesaj okundu. Daha sonra partinin sembolü olan güvercinler uçuruldu.

DSP Manisa İl Başkanı Safa Dağlı yerel seçimlerle ilgili olarak işbirliğine hazır olduklarını söyledi. AK Parti ve Demokratik Toplum Partisi (DTP) dışındaki tüm partilerle birlikte hareket edebileceklerine dikkat çeken Dağlı, “Bunun adı ittifak değildir. Biz yerel seçimlerde AK Parti ve DTP dışındaki tüm partileri bizim çatımız altında seçimlere girmeye davet ediyoruz. Bu şehrin demokratik sol projelere ihtiyacı var. Manisa’yı birlikte yönetmeye talibiz.”diye konuştu.

DSP’nin belediye başkan aday adayını ilk açıklayan parti olduğunu da sözlerine ekleyen Dağlı şöyle devam etti: “Sayın Dr. Uysal Önder belediye başkan aday adayımızdır. Manisalıların yerel seçimde DSP çatısı altındaki bu oluşuma destek vereceğine inancımız tamdır.”

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 15:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?