30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Düğün dönüşü feci kaza!

Bursa'da düğün yapan bir aileyi taşıyan midibüs, Manisa'ya 5 kilometre mesafedeki Gediz köprüsü civarında bir benzinliğin girişindeki levhaya çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 06.00 civarında meydana geldi. Bursa'da dün akşam Yeşilyayla semtinde kına gecesi ve düğün yapan bir aile özel otobüslerle Menemen'in Koyundere beldesine doğru yola çıktı. Kaya Keskin (26) yönetimindeki 35 AL 3020 plakalı midibüs Manisa'ya 5 kilometre kala Gediz köprüsü civarında önce orta refüjlere çarparak ters döndü sonra sürüklenerek benzin istasyonuna çarptı. Kazada, Leyla Ağrap (26) ve Azize Şahin hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.

Midibüste bulunan gelin ile damat kazayı hafif sıyrıkla atlattı. 3 yaşındaki Ramazan A. isimli çocuğun bacağı koptu. Yaralı önce Manisa Devlet Hastanesi'ne oradan da İzmir'e sevk edildi.

1,5 ay önce nikah yapıp düğünlerini bu haftaya ertelediklerini anlatan damat İlhan Bedel, "Önce orta refüje girdik, çukur olması nedeniyle midibüs yan yattı ve sürüklenerek benzin istasyonunun ışıklı levhasına takılarak durduk" dedi.

Kazada midibüs sürücüsü Kaya Keskin'in uyuduğu ve jandarmaya verdiği ilk ifadesinde uyuduğunu itiraf ettiği iddia edildi. Hafif yaralanan sürücü alkol muayenesi için hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı.

16 KİŞİ YARALANDI
Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada İlhan Bedel, Firuze Bedel, Aslı Bedel, Sakine Kirman, Enser Bedel, Nezire Dursunoğlu, Rüstem Dursun, Gül İlyas, Bahtiyar İlyas, Gülseren Sedir, Nergis Kahraman, Furize Ahmedova, Ayşe Rüstemoğlu, Şakir Seyfettinoğlu, Leyla Bedel ve sürücü Kaya Keskin yaralandı. Yaralılar Manisa Devlet Hastanesi, CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 15:09:14
Güncelleme :15 Ekim 2008 Çarşamba 22:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?