8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Duman gurubundan dumanlı gece

Türk rock müziğinin ünlü grubu Duman'ın Manisa konserinde gençler coşku dolu bir gece yaşadı. İlginin yoğun olduğu konserde, grubun solisti Kaan'ın konser süresince sigara ve alkol alması dikkat çekti.
Radyo Hiraş'ın 12. kuruluş yıldönümü onuruna Radyo Hiraş, Hyundai Kokpit Plaza ve Üç-el Ayakkabı firmasının sponsorluğunda Manisa Dağcılık Spor Kulübü ve Manisa Belediyesi'nin katkılarıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda organize edilen konsere yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği gece, Anemi grubunun konseriyle başladı. Rock müziği eşliğinde gençlerin adeta kendilerinden geçtiği gece daha sonra Duman grubuyla devam etti. Kaan, Ari, Batuhan ve batarnist Alen'den oluşan Türkiye'nin en genç rock grubu olan Duman, yaklaşık 2 saat süren konserde kendilerini müzik dünyasında hit olan parçaları 'Seni Kendime Sakladım' ile konserlerine başladı. Duman grubu, 'Bu Akşam, Her Şey Yok ve Ah' adlı şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.
Bu arada, Duman grubunun solisti Kaan'ın konser süresince sürekli sigara içmesi ve alkol alması konsere gölge düşürdü. Kaan'ın şarkı söylerken sigara içmesinden sonra konser salonunda bulunan yüzlerce genç de sigaraları yakarak eşlik etti. Konseri izleyen bazı velilerin tepkilerine yol açan bu manzara konser sonuna kadar sürdü.
Konser sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Duman, "Manisa'ya benim ilk gelişim. Ben açıkçası bu kadar ilgi göreceğimizi beklemiyordum. İnşallah bir daha Manisa'ya gelmek nasip olur" dedi.
.
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2006 Cumartesi 18:02:57
Güncelleme :25 Şubat 2006 Cumartesi 18:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?