5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Dursun Ali Erzincanlı'dan şiir ziyafeti

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN ŞİİR ZİYAFETİ

Gönüllere hitap eden şiirleri ve yorumuyla Manisa'da, 'Hayatın Kalbine' adlı şiir gecesinde sevenleriyle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, büyük beğeni topladı

Atatürk Spor Salonu'ndaki şiir gecesinde Dursun Ali Erzincanlı'nın yanı sıra, şiir ve sunumuyla Serdar Tuncer ve Stand-up gösterisiyle Bekir Develi de sahne aldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı şiir gecesinde ilk olarak sahneye Serdar Tuncer çıktı. Tuncer, şiirleri ile dinleyenlerini büyülerken, Manisa'da şehzadelik yapmış osmanlı padihaşlarının hayatlarından örnek kesitler anlattı.

Tuncer'in ardından sahneye çıkan Bekir Develi, yaptığı espiriler ve hayatından anlattığı kısa kesitler ile izleyenleri güldürdü. Develi'nin gösterisinden sonra sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, 'En Sevgiliye' adını taşıyan 8. albümünden 'Adın Geçer' şiiriyle geceye başladı. On bin kişilik düşman ordusunun karşısında, 3 bin kişilik İslam ordusunun açlık ve susuzlukla savaşarak, inanç gücüyle kazandığı zaferi etkili yorumuyla anlatan Erzincanlı, vatandaşlara İslam tarihiyle ilgili mesaj veren bilgiler aktardı. Erzincanlı daha sonra 'Ümmü Zer', 'Hatırlayın Hendek', 'İlk Yıldızlar' ve 'Sen Yoktun' şiirlerini okudu. Katılımcılar, Erzincanlı'nın eserlerini ilgiyle dinledi.

Programın sonrasında hayranları, Dursun Ali Erzincanlı ile sohbet edip fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN ŞİİR ZİYAFETİ
DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN ŞİİR ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 13:50:05
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 18:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?