4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Düştü mü, atladı mı?

Manisa Milli Eğitim Müdürlülüğü Personel Atama Dairesi Şefi Muhammet Yılmaz, müdürlük binasının 4. katındaki odasının penceresinden düşerek ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Personel Atama Dairesi Şefi olarak görev yapan Muhammet Yılmaz (42), 4. kattaki odasının penceresinden aşağıya düştü. Betan zemine çarpan şahsa ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı.

Olayın şokunu yaşayan Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, "Neden atladığını bilmiyorum. Ben de şaşkınım. Olayın kaza mı, intihar mı olduğunu bilmiyoruz. Kendisi bizim dairemizde personel şefiydi. Anlayamadık. Çok üzgünüz" dedi.

Ağır yaralanan Muhammet Yılmaz'a olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri müdahale etti. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırklar oluşan ve kan kaybı olan Muhammet Yılmaz, hemen Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, odasında yalnız çalışan Muhammet Yılmaz'ın açık olan penceresinin dibinde bir sandalye olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 19:39:35
Güncelleme :14 Mayıs 2009 Perşembe 20:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?