8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

DYP İl Divan Toplantısı yapıldı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde düzenlenen DYP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda parti faliyetleri ve seçim hazırlıkları değerlendirildi. 

DYP Akhisar İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya DYP Genel İdare Kurulu Üyesi eski bakanlardan Rıza Akçalı, Manisa İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, il yöneticileri, merkez ilçe ve tüm ilçe başkanları, partili belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, il ve ilçe kadın kolları yöneticileri, il ve ilçe gençlik kolları yöneticileri'nin yanı sıra DYP Balıkesir İl Başkanı Haydar Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarlar da katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşma yapan DYP Manisa İl Başkanı Emin Rıfat Uygur, AK Parti hükümetinin çiftçiyi, köylüyü, esnafı hatta memuru ve işçiyi mağdur ettiğini, Türkiye' de huzur ve güvenin kalmadığını, AB' ye girmek için her türlü tavizin verildiğini iddia etti. Türkiye'nin sıkıntılarından kurtulmasının DYP iktidarı ile mümkün olacağını savunan başkan Uygur, seçim öncesi çok ciddi bir hazırlık çalışması içine girdiklerini söyledi. 

Toplantıda söz alan Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uludemir, Ahmetli İlçe Başkanı Halil Kurt, Salihli İlçesi Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy, Akhisar İlçe Z. Başkanı H. İbrahim Doğan ve Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Dutlulu, milletvekili seçimlerinde ön seçimin gerekliliği üzerinde durdular. Akhisar İlçe Başkanı Dutlulu, Akhisar olarak mutlaka DYP'den bir milletvekili çıkaracaklarını ve ilçede tek aday üzerinde odaklanacaklarını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 15:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?