4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ecemiş nostalji yaptı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu ve bir dönem Manisa’da valilik yapmış eski içişleri bakanlarından Muzaffer Ecemiş ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamında kabul ettiği tebrik ziyaretlerinde ilk olarak Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimi ile bir araya geldi. Dernek yönetim kurulu başkanı Celalettin Kurt, meslektaşları olarak Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Kurt, “Meslektaşımızın kentimize belediye başkanı seçilmesi bizler için büyük şans. Belediye en güzel hizmetlerin yapılacağı makamlardandır. Kendisi ile kentin imarı konusunda fikir alışverişinde bulunarak en iyiyi yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, dernek başkanlığına yeni seçilen Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kurt’u tebrik ederek, “Bende sizi yeni görevinizden dolayı kutluyorum. Bende birlikte kentin imarı konusunda fikir alışverişlerinde bulunacağımızı düşünüyorum. Şuan bir takım hizmetler yürüyor ve yürümeye devam edecek. Önümüzü görerek hareket etmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü daha sonra Manisa Eski Valisi ve bir dönem İçişleri Bakanlığı yapmış Muzaffer Ecemiş ziyaret etti. Manisaspor’un üçüncü ligden birinci lige çıktığı dönemde kulüp başkanlığı yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Muzaffer Ecemiş, Ergün’ün o dönemde başarılı bir yönetici olarak kulübü yoktan var ettiğini hatırlattı.

Ecemiş, “Sayın Ergün o dönemde başarılı bir idareciydi. Şimdi de görüyorum ki makamına oturmuş ve Manisa için faydalı işler yapmaya başlamış. Kendisinin Manisa için en iyi işleri yapacağından eminim. Görevinde başarılar dilerim” dedi.

Eski Vali Ecemiş’i Belediye Başkanı olarak ağırlayan Başkan Cengiz Ergün de bir dönem birlikte çalıştıkları Muzaffer Ecemiş ile Manisaspor’un birinci lige çıkması için birlikte çalıştıklarını ve ziyaret sırasında o günleri hatırladığını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 15:39:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?